Gastenboek 213


Welkom bij het gastenboek van Gastenverblijf Haverjan, laat uw bericht achter.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

213 gedachten over “Gastenboek

 • Fam. E.

  19-8-2019

  We hebben met 13 personen hier gelogeerd, wat hebben we genoten van jullie mooi vakantie boerderij. Mooie wandelomgeving, helaas was dit weekend het weer wat slechter, veel regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook hebben we genoten van Lotus die regelmatig kwam buurten. Zelfs de volwassenen hadden nog plezier met de skelters. Ook het huis was mooi, veel ruimte, fijne douches en bedden. Fam. E.

 • fam. G

  We hebben een gezellige week gehad met onze familie. Een mooi huis met ruime tuin, vriendelijke gastheer en vrouw en hond. jen ook nog prachtig weer. Wat willen we nog meer! Er is veel te doen en ver in de omgeving. De wandelroute met oranje pijltjes is een aanrader 18km. Net als de vijfsterrenroute voor fietsers. Iets verder weg is het ook prachtig wandelen rond diepenheim en landgoed Twickel. verder zijn we in het zwembad Markelo geweest, museum more in Gorssel, Deventer, Hengelo. Delden en het amperse veld bij lochem. Bijna nog vergeten jekanood bij den Ham lekker gedgeten bij de Olde Smidse in Goor. DE kinderen hebben genoten van de trampoline en koeien. Een geslaagde week. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

  Familie van G.

 • Steffi Lena Krisi (een gezellige groep uit Duitsland)

  Beste familie,

  Bedankt voor een erg mooi tijd op de Boerderij! Het was erg leuk en we hebben een mooie tijd gehad.

  S., L. en K. (een gezellige groep uit Duitsland)

 • Jaap en Janny

  Ook wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de andere lovende woorden. Geweldig, best wel lux huis en allervriendelijkste ontvangst en gezellige gesprjes in de wandelgangen. Een van ons heeft vrijdag geholpen met “slepen” van een pas geboren kalfje. En omdat het een mannetje was, is hij zelfs naar hem vernoemd: Bart :). De trampoline was natuurlijk ook heel erg intrek bij de kleinkinderen, evenals de vele skelters, waar ook opa zich op waagde en een snelheidsduivel bleek te zijn. Kortom in één woord: Fantastisch!
  We danken jullie daarom hartelijk!
  Vriendelijke groet uit ’s Gravenzande.

  Oh ja de tractor was natuurlijk ook heel leuk. De Oudste kleinzoon mocht zelfs een stukje solo rijden 🙂

 • Groep Duck uit Heeze.

  Wiij als vrienden hebben een geweldige tijd gehad op jullie super mooie locatie. Een warm welkom met krentenwegge en koffie. Alles zag er super netjes uit en het huis was van alle gemakken voorzien. Een extra hoogtepuntje was het ritje op de trekker.

  Groep Duck uit Heeze.

 • Fam. Luijk

  05-05-2019
  We hebben een fijne familieweek gehad in een fijne accommodatie met prima voorzieningen. Ondanks dat het weer niet alle dagen top was konden we ons prima vermaken in en om het huis en ook daarbuiten(bijv. zwembad Lochem). Op de zonnige dagen heerlijk buiten gezeten en vooral gespeeld met 7 kinds tussen 0 en 6. Tussen door mochten zij ook even bij de koein kijken, en als klap op de vuurpijl zijn ze op de laatste dag no even uitgebreid op de tractor meegeweest.

  Zowel de ontvangst als het contact tijdens ons verblijf was er vriendelijk en behulpzaam, we mochten alles gebruiken en geen verzoek was te gek.

  Zeer bedankt hiervoor.

  Groeten, 4 families.

 • Fam. Lichtendonk.

  26-04-2019 tm 29-04-2019

  We hebben een heel leuk familieweekend gehad. Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid en de goede service! We voelden ons erg welkom op jullie erf, fijn! Veel plezier en succes met deze mooi groepsaccommodatie!

  Fam lichtendonk.

 • Angeline Gerrie

  18 februari.
  Hartelijk dank voor de gastvrijheid, namens Angeline Gerrie enz. We hebben een heerlijk quiltweekend/ handwerkweekend gehad. Ook genoten van het koeien voeren, aaien 🙂 en de Live Lotus.

  Dank je wel.

 • Familie Nijhoff / Wielandt.

  25-28 januari 2019

  We hebben een heerlijk familieweekend gehad! Ondanks het slechte weer en dankzij dit heerlijk comfortabele huis. Lekker ruim voor de 5 kleine kinderen die erbij waren. Ze hebben met moeite afscheid genomen van Lotus, de pony’s de koeeen de skelters en de trampoline.

  Familie Nijhoff / Wielandt.

 • Fam. M, V, B, en S.

  Wij hebben hier een mooi weeknd gehad! Sinterklaas gevierd enz. De schuur was goed voor sport en spel. en fietsen op de skelters prachtig. We hebben ons dus goed vermaakt.

  Bedankt!

  Fam. M, V, B, en S.

 • Fam. ?!

  Heerlijk weeknd mt de vriendengroep in de Haverjan gehad. Klootschiet bij ’t witte hoes in Rijssen is een aanrader! Erg leuke en zeer vermakelijke activiteit! Ook heerlijk gedineerd daar. De sparibs zijn een aanrader. Jesse was blij dat hij de kalfjes samen met de boerin mocht voeren. Ook hebben wij onze schoen mogen zetten en waren blij dat zwarte piet is geweest om deze te vullen met wat lekkers te vullen.

  Mooi weer weh.

 • Fam. van vliet.+aanhang.

  4 november 2018
  Prachtige locatie, leuk familieweekend gehad, lekkere bedden, de krentenwegge met roomboter was heerlijk. Bedankt daarvoor! gezellig ingericht, het weer was zonnig!

  Bedankt voor de gastvrijheid!
  Fam. van vliet.+aanhang.

 • Hans en Ingrid

  7 oktober 2018

  We hebben een heerlijk weekend gehad met de vrienden in Haverjan. Een prachtig huis en een gastvrije familie. Bedankt voor de heerlijke krentenwegge. Er was van alles genoeg inhet huis. Dik voor elkaar dus. Echt een aanrader voor groepen. We hadden dit weekend prachtig zinnig weer en dat maakte t verblijf (buiten landelijk nog mooier.

  Bedankt en groeten van Hans en Ingrid, Harry en Carolien enz. enz.

 • Jeroen Hanna

  30-09-2018
  Lieve mensen.
  Wat een geweldig verblijf is dit. Bedankt voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid ontvangst en goede zorgen! We hebben een onvergetelijk weekend gehad! Het uitje opde tractor maakte het feestje compleet! 🙂 Wij komen zeker weer terug.

  Veel Liefs
  Jeroen Hanna en de rest!

 • Jasper

  24-09-2018

  We hebben een heerlijk en gezellig vriendenweekend gehad. Super dat we bij slecht weer in de koeienstal mochten barbecueën. Erg leuke sfeer. Het is een mooi huis, veel ruimte en schoon. Jullie zijn erg gastvrij en denken goed mee in de mogelijkheden.

  Groeten uit Braband.
  Jasper en Annemarie en de rest

 • Ria en Nico uit Driebruggen

  23 juli 2018,

  Met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend doorgebracht in Haverjan. De Gastvrijheid en gezelligheid hebben wij zeer gewaardeerd. Heerlijke krentenwegge,. Heerlijk ruim in en om het huis. Het tochtje met de tractor, de trampoline en natuurlijk de vele skelters waren toppers voor de jeugd.

  Ria en Nico uit Driebruggen

 • Familie G.

  8 juli 2018

  Even een klein verslag van een heerlijk weekend. Drie generaties hebben genoten van het huis, de hond, de bbq, de trekker, de omgeving, het weer enz. Kortom, het was een super weekend. We hopen dat we volgend jaar weer kunnen genieten van deze bijzondere plek.
  Veel succes met jullie plannen.

  Familie G.

 • Familie van D.

  18 juni 2018
  Beste familie,

  Wij als familie hebben een hele fijne week gehad bij u op boerderij Haverjan. Een warm welkom met heerlijke krentewegge uit de streek. Het weer was perfect en daarom goed gebruik gemaakt van de twee terrassen. Een mooi terrein voor Jeu de boulle en onder overkapping tafeltennissen. van het huis hebben we ook genoten Alles goed verzorgd. De fietsen in de schuur geparkeerd. Ontzettend lief. Een prachtige omgeving en wij danken u voor uw gastvrijheid.

  Lieve Groeten,

  Familie O.

 • Caroline Peter en de rest

  Beste familie,

  We hebben heel erg genoten van ons 50-jarig huwelijks-weekend. Prachtig was de locatie en het mooie verblijf. De ruimte en speelgelegenheid voor onze kleinkinderen was grandioos! De terrassen hebben we ook goed gebruikt. Was bijzonder goed geslaagd de BBQ Het het vuur.
  Hartelijk bedankt voor Alles.

  Caroline Peter en de rest

 • Anneke W. V.

  Pinksterweekend 2018

  Beste Gerrit en Diny, Hartelijk dank voor een geweldig leuk en fijn pinksterweekend in jullie gastenverblijf. We hebben allemaal genoten!
  Met vriendelijke groeten,

  Namens de hele familie.

  Anneke W. V.

 • Luke en de rest

  27-04 t/m 04-05-2018

  We hebben genoten van een fijn huis, voorzien van alle gemakken! Vooral ook nog van de koeien en Lotus en heel erg van de ritjes op de tractor! Dank voor alles!

 • Ruben & Melanie en de rest!

  Hemelvaartsweekend 9 t/m 13 mei 2018

  Met 15 personen in dit mooie huis. Na aankomst voelden we ons gelijk thuis Na een duidelijke uitleg van de eigenaar konden we op zoek, wie wat waar… Mooie kamers schoon en groot genoeg zeker voor zo’n grote ploeg. Wij hebben genoten, van alles wat te doen skelteren, ping pong, voetbal op een veld prachtig groen! Een geweldige locatie waar je kon verkassen uit of in de zon, naar verschillende terrassen. Onder de overkapping, bingo, eten, praten, zelfs een quiz met echte prijzen ja ja geen kattenpis!! Later op de avond het vuur aangemaakt met veel zin opwarmen voor later, toen ging de beuk er in. Gelachen en veel gezang hoorbaar voor sommige op de 2e rang. Met elkaar mooie dingen gedaan, lopen, fietsen, waar een mooi moment was om stil te staan. Kortom een mooie plek met beheerders als hele fijne mensen, met mooi weer, beter konden wij het ons niet wensen!!

  Bedankt.!!!

 • Fam. S-R.

  2 april 2018
  Lieve Boer en Boerin, lieve mevrouw en meneer,

  Wat een fijne tijd hebben we hier met ons gezin gehad. Een prachtig huis, woonkamer met keuken en de vele slaapkamers. Buiten hebbe we genoten van de trampoline. Het speelveld, de skelters, de koeien. Het terrein gaf volop kans aan het eieren verstoppen en ’t zoeken ervan. De koeien waren favoriet. Het paasvuur was voor alle partijen boeiend, De locatie prachtig!!

  Heel veel groeten.

  Fam. S-R.

 • Fam. van M.

  25 maart ’18
  Beste familie,
  Dank voor alle gastvrijheid! We hebben een heerlijk weekend gehad! De kinderen genoten van de koeien, de skelters, de trampoline en als kers op de taart een ritje op de traktor! Ze willen nu eigenlijk niet naar huis!

  Fam. van M.