Gastenboek 184


Welkom bij het gastenboek van Gastenverblijf Haverjan, laat uw bericht achter.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

184 gedachten over “Gastenboek

 • Ferdinand en Gea + kinderen

  26 februari t/m 1 maart

  Kinderen:
  Het is stom dat we naar huis moeten!
  Het fikiesteken was super leuk en in de trekker rijden was ook super leuk.

  Wat een fijn Huis, Bedankt voor de gastvrijheid!

 • Onbekend

  Vrijdag 5 januari tot 8

  Er waren eens 15 rare jongens, die hadden en idee. Eén weekendje weg, de dames mochten niet mee. Dat scheelt namelijk een hoop gez* ze voelden zich de koning te rijk. De reis werd geboekt naar goor “waar ligt dat” riep iedereen in koor. Gelukkig hadden de gasten een tom tom Kaartlezen kunnen ze niet meer (ja dat is dom) Het huisje bleek gelukkig mooi, zo tussen de koeien en ’t hooi! Een goed plan was er niet, maar een ding was zeker, er lag een hoop bier in het verschiet. Gelukkig konden we gebruikmaken van !! Frits en Stefan!! Hapklare biefstukjes zo in de pan (en grilworst en spareribs). Enkele war mooie ochtendgloren op, maar de meesten na 12 en met pijn in hun kop. De kachel kon lekker warm, de douches waren goed enz enz. Het weekend weg in Goor was top, tegenover me zit J.W. die eet de laatste zak Sjimpies op!

 • Fam. Verhaar en Fam verhoeven

  Van vrijdag 29 december 2017 tot en met dinsdag 2 januari 2018

  Fam Verhaar en Fam Verhoeven!

  Bedanken Klein Elhorst voor de bijzondere gastvrijheid behulpzaamheid tijdens dit verblijf Haverjan.
  Wij waren super tevreden en hbben allemaal genoten, de groep bestond uit 11 personen en zijn allemaal tevreden weer huiswaarts gegaan.

  In ons achterhoofd houden wij dit adres, want je weet maar nooit!

  Nogmaals onze hartelijke dank voor (dit) deze onvergetelijke jaarwisselen.

  Met vriendelijke groet van:
  Ton en Bernardien Verhaar
  Bert en Deborah Verhoeven
  De Ktjes uit het westen.

 • Fam. Boogert

  Vrijdag 22 december t/m 29 december,

  Het gastenverblijf Haverjan is een prima huis voor onze familie geweest. Wij werden hartelijk ontvangen met ook nog krentenwegge in de koelkast! Het huis is helemaal compleet, alles was aanwezig in de keuken, zelfs hand en -theedoeken! In de huiskamer was het al versierd met kerstlampjes. Wij hebben zelf een kerstboom voor het raam neergezet. Wij waren gelijk in de kerststemming. Deze week hebben wij als familie een fijne gezellige kerstweek gehad!

  Bedankt voor de gastvrijheid.

  namens de familie Boogert, Moskert, Augustinus en Heij

 • Ons

  Lieve mensen,

  Heel rgg bedankt dat we dit weekend op deze prachtige locatie hebben mogen doorbrengen. Jullie zijn hartstikke gastvrij en lief. Volgend jaar zijn we weer van de partij kan ik je vertellen.

  X – Ons

 • PenC

  29 oktober 2017

  Lieve mensen,

  Wat hebben we dit weekend genoten! Het huis is prachtig, ontzettend ruim en heel erg schoon. Ontzettend fijn. De kleinkinderen hebben urenlang gespeeld met de skelters, op de trampoline en de koeien gevoerd. En op de tractor meerijden was natuurlijk prachtig en niet alleen de kinderen hebben hier van genoten 🙂 Ondanks dat het weer wat koud was hebben we ons goed vermaakt.

  Bedankt voor de gastvrijheid!!
  Liefs.

  Fam. P en C.

 • Fam.

  20-23 oktober 2017
  Het was een heerlijk weekend. Voor mijn 70e verjaardag waren wij hier met de kinderen, partners en kleinkinderen. We hebben volop genoten, pretpark en zwembad bezocht en buiten gespeeld met de skelters. Met als hoogtepunt meerijden op de trekker. Dat vonden alle jongetjes fantastisch! Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de mooie accommodatie…

  Een hele serie namen!

 • Nero's

  15 oktober 2017

  We waren hier afgelopen weekend met onze vriendengroep. Zelden zo’n net huis gehad. Opgemaakte bedden. Handdoekjes hingen klaar. zeep in de wc’s en natuurlijk de krentewegge Super!!

  Het weer was heerlijk, daardoor viel onze winterbbq erg goed in de smaak. Lekker warm door jullie vuurkorf en onze heater: die mogen jullie houden, zodat anderen ook kunnen geniet onder de overkapping 🙂

  Wie weet tot ziens!
  Groeten de nero’s

 • Fam. Huls

  22-09-2017
  We zijn hier met onze famielie, 12 personen, t.g.v.

  Ons 50 jarig huwelijk!
  Na een periode minder weer (nat) is het vandaag vrijdag mooi weer en dat blijft het hele weekend zo !prachtig! voorbereid huis vinden we al direct een felicitatiekaart van onze vrienden Hanneke en Joop uit St. Pancras.

  De familie met hond die ons welkom heet en feliciteert is bijzonder gastvrij en ze kunnen trots zijn, want de hele accommodatie is uitstekend verzorgd. De omgeving is perfect, de Berkel is goed bewaard en Lochem ontvangt ons in restaurant Kawop met heerlijke gerechten. Kortom, zo wil ik volgend jaar nog wel eens 50 jaar getrouwd zijn.

  Heel erg bedankt voor een onvergetelijk weekend!

  Jacob en Marianne Huls
  Kinderen, kleinkinderen en aanhang

 • Fam. Smit

  09-09-2017 t/m 11-09-2017

  Lieve mensen.
  Wat was dit leuk.
  Prachtig huis
  Lekker bed.
  Alles erg schoon.
  Gezellig ingericht.

  Kortom Top.

  Fam. Smit
  Woerden 2x
  Wijk bij Duurstede
  Breukelen
  Veenendaal
  Huizen

  “O”en dat vuurtje stoken…!!!
  Geweldig.

 • F.M.B.T.C.

  1 t/m 4 september 2017,

  Beste Mensen

  Het is hier een fantastische plek waar je gastvrij wordt ontvangen. Een accommodatie die er tip-top uitziet. De omgeving biedt vele mogelijkheden om te recreëren, of om tot rust te komen. Wij hebben de afgelopen dagen hier in de omgeving er genoten.

  F.M.B.T.C.

 • Familie Megens

  Beste Gerrit, Diny, John en Lotus.
  Wij hebben een uitermate fijn lang weekend mogen beleven in jullie prachtige accommodatie, het is ons in alle opzichten zeer goed bevallen !!
  Nogmaals hartelijk dank voor jullie prima ontvangst, de gastvrijheid en zorgzaamheid.
  Wij hebben jullie leren kennen als een hele vriendelijke familie (incl de lieve hond) wat zeker heeft bijgedragen aan ons plezierige verblijf.
  En Gerrit……als ik nog een keer moet komen maaien, dan laat het mij maar weten.

  Met de hartelijke groeten uit Brabant.
  Hans Megens (namens de Familie Megens FMBTC)

 • Fam. Westeneng

  Beste fam. Klein Elhorst

  Wat hebben jullie met Haverjan een geweldige plek voor gasten gecreëerd. Heerlijk de ruimte met de verschillende trassen en voor de kleintjes is het trekkerritje vergetelijk. Bedankt voor jullie hartelijkheid en gastvrijheid..

  Fam. Westeneng
  Waddinxveen.

 • Fam. van Duijn

  Beste John, Gerrit Dini (en Lotus).

  Dank voor jullie gastvrijheid. We hebben een goede tijd gehad!.

  familie van Duijn + vrienden.

  (Tekening van Kasteel Nijenhuis).

 • Duitse Gasten.

  Lieve Mensen,

  Dank Ihnen war den Aufenthalt hier in Holland. Sher schön. Wir hatten sehr viel SpaB und konnten Erinneringfies die ewigheit schaffen.
  28-07-2017 04-08-2017

  Duitse gasten

 • Juli 2017

  Juli 2017

  Ook de tweede keer is het een succesweekend geworden. De gastvrije ontvangst en met het installeren weer gelijk thuisvolen. Een feest voor de kleinkinderen op de skelters en trampoline Dank voor de ruimte die allen hier mogen hebben om het weekend tot een succes te maken. We kijken uit naar een volgende keer! Speciaal de kleindochter Philéne die “Lotus”(hond) al snel tot vriend had gevonden.
  Dank namens:
  Alle namen van de gasten!

  Hanneke en Joop Sint Pancras

 • Hemelvaart 2017

  Hemelvaart 2017

  Ter ere van het 45-jarig buwlijk van onze (schoon)ouders. Opa en Oma Peter en Coby Bloemen hadden wij een héééééééérlijk weekendje op Haverjan! Het was Warm, Gezellig, een super huisje en geweldige koeien! “Nee geen koein , dat zijn Blonde Aquitaine.” En wat een geweldige Fam. Klein Elhorst, voor een goede BBQ (met kruiwagen komt een vuurkorf) gezorgd en de kleintjes verwend met een ritje op de trekker…
  Dank jullie wel!

  Wat een fijne plek en wat een geweldige hartelijke eigenaren Dank! We hebben genoten!
  (Lonneke)

  #de namen van alle gasten!

 • Hugo, Anne en de rest!

  19 me t/m 22 mei 2017,

  Het familie weekend 2017
  Als grootouders het eerste aanwezig, vervolgens kinderen en kleinkinderen. Een locatie waar je van droomt en mag meemaken. Fijne ontvang gastvrij en verzorgd! De trampoline en skleters voor kleinkinderen. Het is een ideale omgeving met rust en natuur. faciliteiten zijn optimaal! Alles wat je nodig hebt is er. Het weer was goed, de stemming was fijn. Winkels en zwembad in de buurt, aandacht van gastheer en gastvrouw, mooie wandeltocht kunnen maken.

  Bedankt! Nogmaals!

  Fijne Groet,
  Hugo, Anne, Roel, Sofie, Bram, Silvia, Marjolijn, Hilde, Sander, Jeroen, Cobi en Fierd.

 • Fiets en wandelclub Utrecht.

  14-05-2017

  Lieve mensen.

  We werden heel hartelijk ontvangen de vrijdagmiddag toen we hier aankwamen met krentenwegge en de koffie stand ook klaar. Het huis is zeer goed verzorgde alles ziet er picobello uit helder en schoon. In de omgeving zijn mooie fiets en wandelroutes. We hebben een fantastisch weekend hier gehad. en komen zeker nog wel een keer terug.

  Groeten van de fiets en wandelclub uit Utrecht en omstreken.

 • Fam. Meijboom

  21-04 t/m 24-04-2017

  Familieweekend Fam. Meijboom.

  Toen wij vrijdagmiddag bij de “Haverjan” aankwamen waren we blij verrast. Een mooi gezellig huis – hartelijke ontvangst – de koffie met krentenwegge die voor ons klaarstond. Heel fijn allemaal. De “kleinen”en “groten”konden spelen in de schuur – op de trampoline en de skelters. Het was niet echt “buiten zit weer”. beetje koud maar gelukkig wel droog (klein buitje). Het weekend ging veel te snel voorbij!! Hartelijk dank en wie weet… tot ziens!!

  Fam. Meijboom uit Pernis.

 • Boonstra.

  14-04-2017 t/m 17-04-2017
  Wij vonden het heel erg, mooi, cool, gezellig, prachtig. Bedankt! familie boonstra.

  Heel veel mooie tekeningen. Met o.a. paaseieren de trekker, trampoline, dropping, koeien, wandelschoenen enz enz…