Gastenboek 184


Welkom bij het gastenboek van Gastenverblijf Haverjan, laat uw bericht achter.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

184 gedachten over “Gastenboek

 • Fam. K.

  27 december 2019
  Dank jullie wel voor een fijn verblijf in jullie huis! Wij hebben met onze hele familie hier de kerst gevierd. Wat een prachtige omgeving en wat een fijn huis. Er ontbrak ons niets. Leuk ook de kerstversiering. De bedden lagen goed en dankzij jullie konden wij met onze hele familie in één huis bij elkaar zijn!

  Familie K. Deventer, Kaapstad en Londen.

 • Brady Bunch

  Lieve Gerrit en Dini,

  Hat hebben jullie een mooie boerderij! ook super lieve hond! Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. De groeten uit IJsselstein & Raamsdonkveer, Amsterdam, Groningen en Groesbeek. We komen graag nog een keer terug voor het pingpongen en het skelter rijden! Veel liefs & kusjes de fam. Brady Bunch!

 • Complete familie.

  Heel hartelijk dank familie!
  Het was een heel aangenaam verblijf voor ons familie weekend. Het huis en de omgeving zijn prachtig., en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt op de skelters. fEr zijn ern genoeg voor alle 7. En het ritje op de tractor. was een topper.

  complete familie..

 • Fam. C uit Nederland en Spanje

  1-4 november 2019

  We hadden hier een paar hele fijne dagen met kinderen en kleinkinderen. Hartelijk bedankt voor de gezellige ontvangst. Voor onze gezinsgroep van 11 volwassenen en 4 kinderen biedt dit heerlijke huis alle ruimte en comfort. Ook Lotus werd fijn vertroeteld. Hartelijk bedankt. Esweg 4 is een adres om aan te bevelen.

  Fam. C uit Nederland en Spanje

 • Fam. C.

  25 oktober 2019

  Het is alweer voorbij!
  Een mooi en gezellige midweek hier op het boerenerf gehad. Heerlijk zoveel skelters: hoog favoriet! ’s avonds de vuurkorf aan, dat maakte het compleet. Verder heerlijk de vrijheid en gastvrij ontvangen!.

  Fam. C.

 • Familie van der K.

  21 oktober 2019,

  Lieve familie,
  Wat hebben we een fijn weekend gehad met de kinderen en kleinkinderen. Voor ons is het boerenbedrijf bekend terrein, maar o zo fijn dat ook de kinderen hier overal in betrokken worden. Het hoogtepunt voor hen was op de trekker rijden. Glunderende gezichten. Prachtig! Ook hebben we een Halloween-avond gehad met verkleden en veel (enge) Smink! Nog buiten blikspuit in op het het erf. Zo’n fijne speelplaats hier. Wat hebben ze geracet op de skelters. We hebben heer echt heerlijk gehad en komen dan graag volgend jaar terug (als het kan) Dank jullie wel dat we in jullie prachtige, keurige huis mochten logeren. Groeten en graag tot ziens familie van der K.

 • Terassertjes

  18 okt.
  Gerrit en Dini, hartstikke bedankt voor het leuke verblijf. Heel fijn om zo lekker je eigen gang te gaan en wat een leuk huisje. Doe lotus nog maar vak knuffelen van onze groep want we gaan hem missen. Eigenlijk hebben we niks op of aan te merken.

  Groetjes & liefde de terrassertjes.

 • Fam. V.

  13-15 september.

  Beste Gerrit en Dini.
  Heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst. We hebben een heerlijk nazomer weekend gehad met zijn twaalven. Lekker buiten kunnen wandelen, tietstochtjes gemaakt, veel gesport en alle extras gebruikt die jullie voor ons klaar hadden staan. skelter, trampoline tafeltennistafel. Logisch dat mensen hier graag komen.

  Wie weet tot ziens.
  Familie V.

 • g.

  Met 8 volwassenen en 8 kinderen waarvan 2 baby’s genoten van deze prettige boerderij. Het weer was fantastisch! Er is flink gebruik gemaakt van de skelters, trampline en het hoogtepunt was op de trekker rijden. Een onvergetelijk weekend waarvoor hartelijk dank.
  Fam. W. uit Steenwijk