Accommodatie


Nieuws!

Het nieuwe recreatieterrein van Gastenverblijf Haverjan is klaar voor gebruik. De oppervlakte is verdubbeld naar 1200 m2. Daarnaast is er een overdekt terras gerealiseerd in het model van een Twentse Kapschuur. Voor de jonge kinderen zijn er op een overzichtelijke plek twee speeltoestellen geplaatst. Voor jong en oud is er nu ook een professionele mega trampoline aanwezig met een doorsnede van 4,3 meter. Ondanks alle wijzigingen zijn de tarieven zeer toegankelijk. Bekijk de foto’s en laat u verbazen.

Gastenverblijf Haverjan is een naar Twents model gebouwde vakantieaccommodatie die in 2011 is voltooid.  In september 2015 is de nieuwe buitenruimte gerealiseerd. Dit betekend een verdubbeling van de speelweide naar 1200 m2, een mooie BBQ overkapping en speeltoestellen voor de kleinste helden. De accommodatie is gekeurd door de Nationale Classificatie Groepsaccommodatie en heeft een waardering van vier sterren gekregen.

De accommodatie biedt een overnachtingsmogelijkheid voor 15 personen, met 8 slaapvertrekken waarvan 7 tweepersoons. Één tweepersoons slaapkamer bevind zich op de begane grond, een uitkomst voor minder valide mensen. overigens is de gehele accommodatie drempelvrij. Door de grote flexibele verblijfsruimte kunnen er voor andere activiteiten veel meer mensen worden ondergebracht.

Er zijn regelmatig minder valide gasten bij ons op vakantie geweest, kom gerust kijken of de accommodatie voor u geschikt is. Wij zijn flexibel en oplossing gericht, vraag hier gerust naar.

Tijdens de bouw is er steeds gekeken wat wij zelf als gasten belangrijk vinden. De kernelementen vonden wij:
* privacy;
* behaaglijke accommodatie;
* grote algemene ruimte;
* mooie terrassen;
* veel speel en spel mogelijkheden;
* flexibele gastfamilie.

De buitenruimte bestaat uit drie terrassen van respectievelijk 25, 30 en 35 vierkante meter groot, waarvan er één er volledig is overdekt. Met daarbij een speelschuur een speelveld en een grote verharde “brink” waar naar hartenlust met skelters gereden kan worden.

Eenmaal binnengekomen staat er aan de rechterzijde een mahonie houten trap naar de bovenverdieping en een kapstok. Aan de linkerzijde zijn twee toiletten gesitueerd. Enkele meters verder bevindt zich de “master” bedroom. De ruime douche bevindt zich aan de overzijde, de douche is o.a. voorzien van een dubbele wasbak en een zitje voor mensen die slechter ter been zijn.

Op de benedenverdieping bevindt zich een zeer ruime woonkamer en de open keuken met bar. Deze ruimte is ongeveer 76m2 groot. In de woonkamer bevinden zich o.a. twee eikenhouten tafels met 16 stoelen een tv/lees hoek 3 tweezits bankstellen, 2 fauteuils, kinderstoel, aansluitmogelijkheden laptop (HDMI), gratis WIFI, home cinema set en een 104cm LCD scherm.

De bovenverdieping herbergt 7 slaapkamers waarvan 6 tweepersoons en 1 eenpersoons. Iedere slaapkamer is voorzien van plafonnière en lampjes naast het bed. Naast de slaapkamers bevindt zich ook nog een badkamer met toilet op de eerste verdieping.

De groepsaccommodatie bied plek aan 15 personen (24 zitplaatsen) verdeeld over 8 slaapkamers en is gelegen in voormalige gemeente Markelo die nu deel uit maakt van de gemeente Hof van Twente. Om helemaal exact te zijn ligt het gastenverblijf in de buurtschap Kerspel Goor. De groepsaccommodatie heeft een zeer grote leefruimte van +- 76m2 waar iedereen zich vrij kan bewegen.

Het gastenverblijf staat vrij van een nog in bedrijf zijnde zoogkoeien boerderij (een boerderij met allerlei verschillende koeienrassen waarvan de kalveren na de geboorte bij de koe blijven). Door de ligging heeft u veel privacy en er zijn mogelijkheden zoals het aaien van de kalfjes, selfies met de koeien en uitleg hoe het op een boerderij er aan toe gaat. Voor de kinderen is het altijd weer een hele belevenis om in de trekker te mogen zitten en de andere machines te bekijken.

Mogelijkheden
Gastenverblijf Haverjan heeft mede door de mooie ligging en opzet veel meer mogelijkheden dan een groepsvakantie alleen. Presentaties, meetings en outdoor-activiteiten behoren allemaal tot de mogelijkheden. In overleg zijn bijvoorbeeld paarden welkom.

Plezier voor jong en oud bij goed en minder goed weer!
Er zijn op en rond het erf veel speel- en spelmogelijkheden gerealiseerd bij gastenverblijf Haverjan. De glijbaan, wipkip, trampoline en het grote aantal skelters zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Met minder goed weer kan er gebruik worden gemaakt van de “speelschuur” hierin kan men o.a. tafeltennissen, darten, pokeren, sjoelen en muziek luisteren. Deze ruimte word ook erg gewaardeerd door de iets oudere jeugd die niet de gehele avond bij de ouders willen verblijven. Een ander groot voordeel is dat de (motor)fietsen in een afgesloten ruimte kunnen worden gestald.

Gezelligheid kent geen weer en tijd!
Weer of geen weer de BBQ kan altijd branden, bij mindere weersomstandigheden kan de BBQ onder de overkapping worden geplaatst. De vuurkorven mogen blijven branden en u kunt in de avond genieten van uw groep en de vuurkorf. Er zijn tijdens uw verblijf geen andere gasten, u hoeft dit alles dan ook nooit te delen. Dat is één van de vele voordelen van het recreëren bij ons ten opzichte van een vakantiepark.

Bezoek voor u boekt!
Nog niet helemaal overtuigd of gastenverblijf Haverjan de ideale plek voor uw vakantie is of wilt u gewoon van tevoren even een kijkje nemen? Dit kan altijd, na het maken van een afspraak! U kunt uw vragen natuurlijk ook telefonisch of per E-mail stellen! Geen probleem, wij staan voor u klaar.